Estimada Elsa,

Ja fa uns mesos que ens estem preparant per a la teva arribada. No et creguis, és una feinada, encara que també una gran joia. Com per exemple, pintar l’habitació i posar el vinil de l’os panda envoltat de bambú i que aguanta un estel a topos. Ja ho veuràs, crec que ha quedat molt bonic i que t’agradarà molt.
Som una parella ben curiosa, l’Ana i jo: un bon parell! Potser a priori pot semblar que som molt diferents, però hi ha amor. Ai, sí, l’amor: que sàpigues que ets molt benvinguda i que ens ho passarem molt bé, ja ho veuràs! La teva mare és molt divertida i jo tinc una col·lecció de discos de pel·lícules de Walt Disney de quan era petit que mola molt, amb el doblatge sud-americà original i tot. Espero poder cantar amb tu «Busca lo más vital». Jo faré de Baloo i tu de Mowglie. També tinc un Scalextric molt gran. L’Ana diu que igual no t’agrada, però li podem donar un cop d’ull, si vols.
També t’espera la Nala; camina a quatre potes i és peluda. Ja veuràs que és una mica destralera; així i tot, un cor de sucre en almívar quan es fa la teva amiga. Crec que t’agradarà molt!
Ja ho veuràs, la vida pot ser molt bonica de vegades; molt dura, també; i molt trista i molt alegre. O tot barrejat, com els ascensors d’un gran edifici, que pugen i baixen al mateix temps.
Prometo no passar-te les meves neures. És la teva vida i tu hauràs de decidir. Si alguna cosa he après és que només té sentit el que té sentit per a un mateix. Passa sempre del què diran i aprèn a saltar per damunt del pèndul del bé i del mal. Són els únics consells que et donaré. Aspiro, només, a ser un bastó que t’ajudi a fer els primers passos i, com va dir-me una vegada el meu pare, un coixí per quan et fotis les hòsties.
Pst, un secret: tens quatre avis disposats a malcriar-te i 2 oncles que et poden ensenyar els racons més bonics de la ciutat. No et passis ni un pèl, eh!
Per cert, t’agradarà saber que, gràcies a la teva mare, la teva habitació no és de color rosa.
En fi, és hora d’anar-me acomiadant. Et desitjo que el vol d’arribada sigui tranquil, sense massa turbulències, i que gaudeixis de l’aventura de néixer. El pardillo (amb ulleres de pasta negra) que plorarà és el teu pare. La noia bonica (d’ulls espectacularment blaus i somriure com la neu) que t’abraçarà, la teva mare.
 
Sincerament,
 
Artur R.

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.