Estimada Elsa,
 
Ja fa uns mesos que ens estem preparant per la teva arribada. No et creguis, és una feinada, encara que també una gran joia. Com per exemple, pintar l’habitació i posar el vinil de l’os panda envoltat de bambú i que aguanta un estel a topos. Ja ho veuràs, crec que ha quedat molt bonic i que t’agradarà molt.
Som una parella ben curiosa, l’Ana i jo: un bon parell! Potser a priori pot semblar que som molt diferents, però hi ha amor. Ai, sí, l’amor: que sàpigues que ets molt benvinguda i que ens ho passarem molt bé, ja ho veuràs! La teva mare és molt divertida i jo tinc una col·lecció de discos de pel·lícules de Walt Disney de quan era petit que mola molt, amb el doblatge sud-americà original i tot. Espero poder cantar amb tu «Busca lo más vital». Jo faré de Baloo i tu de Mowglie. També tinc un Scalextric molt gran. L’Ana diu que igual no t’agrada, però li podem donar un cop d’ull, si vols.
També t’espera la Nala; camina a quatre potes i és peluda. Ja veuràs que és una mica destralera, però un cor de sucre en almívar quan es fa la teva amiga. Crec que t’agradarà molt!
Ja ho veuràs, la vida pot ser molt bonica de vegades; molt dura, també; i molt trista i molt alegre. O tot barrejat, com els ascensors d’una gran edifici, que pugen i baixen al mateix temps.
Prometo no passar-te les meves neures. És la teva vida i tu hauràs de decidir. Si alguna cosa he après és que només té sentit el que té sentit per a un mateix. Passa sempre del què diran i aprèn a saltar per damunt del pendul del bé i del mal. Són els únics consells que et donaré. Aspiro, només, a ser un bastó que t’ajudi a donar els primers passos i, com va dir-me una vegada el meu pare, un coixí per quan et fotis les hòsties.
Pst, un secret: tens quatre avis disposats a malcriar-te i 2 oncles que et poden ensenyar els racons més bonics de la ciutat. No et passis ni un pèl, eh!
Per cert, t’agradarà saber que, gràcies a la teva mare, la teva habitació no és de color rosa.
En fi, és hora d’anar-me acomiadant. Et desitjo que el vol d’arribada sigui tranquil, sense massa turbulències, i que gaudeixis de l’aventura de néixer. El pardillo (amb ulleres de pasta negra) que plorarà és el teu pare. La noia bonica (d’ulls espectacularment blaus i somriure com la neu) que t’abraçarà, la teva mare.

 

Sincerament,
 
Artur R.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *